Το Winners’ Lounge είναι εταιρία που εξειδικεύεται στον τομέα της ανδρικής αυτοβελτίωσης. Είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών εμπειρίας μιας ομάδας ανδρών που κάποια στιγμή αποφάσισαν να αλλάξουν ριζικά την ερωτική τους ζωή μια για πάντα – και το πέτυχαν. Είναι το απόσταγμα γνώσης και ικανότητας που προέκυψε από αλλεπάλληλες επιτυχίες και αποτυχίες στις σχέσεις τους με το άλλο φύλο.

Η αποστολή μας είναι να σου μάθουμε συμπυκνωμένα μέσα σε μερικές ώρες όλα όσα εμείς διδαχθήκαμε για τις γυναίκες μέσα από μία πορεία χρόνων ολόκληρων. Όταν ξεκινήσαμε την προσωπική μας περιπέτεια της δικής μας αυτοβελτίωσης στις αρχές της δεκαετίας του 2000, θα δίναμε τα πάντα για να έχουμε αυτό που έχεις εσύ τώρα.

Θα δίναμε τα πάντα για να έχουμε τη δυνατότητα:

Να μας καθοδηγήσει κάποιος εμπειρότερος

Nα μας πει τι ισχύει και τι όχι για τις γυναίκες

Να μας μάθει πώς θα μπορούσαμε να γίνουμε κύριοι της ερωτικής μας ζωής

Να μας δείξει τα κυριολεκτικά ατελείωτα όρια επιτυχίας που μπορεί να γνωρίσει ένας άντρας στη σεξουαλική του ζωή

Γιατί να ξοδέψεις ατελείωτο χρόνο για όλα αυτά, τη στιγμή που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσσωρευμένη εμπειρία του Winners’ Lounge;

Η φιλοσοφία της καθοδήγησης που σου παρέχουμε βασίζεται σε 2 απλές παραδοχές:

1

Είσαι ο απόλυτος υπεύθυνος της ερωτικής σου ζωής.

Κανείς άλλος δεν ευθύνεται για το αν έχεις γεμάτο ή άδειο κρεβάτι εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό. Ούτε οι γονείς, ούτε οι φίλοι, ούτε οι γείτονές σου έχουν ευθύνη.
2

Tο να γοητεύεις γυναίκες και να τις φέρνεις στη ζωή και το κρεβάτι σου είναι ικανότητα που μπορεί να εξασκηθεί.

Όπως ακριβώς μαθαίνεις μία ξένη γλώσσα, ένα άθλημα ή μία τέχνη, έτσι ακριβώς μπορείς να μάθεις να προσεγγίζεις τις γυναίκες που θέλεις, να τις γοητεύεις και να τις ρίχνεις.
Winners’ Lounge Φλερτ Φλερταρισμα Καμακι Πεσιμο Προσεγγιση γυναικας/γυναικων/κοπελας Pick up Bootcamp Dating Dating service How to flirt a woman What you say to a woman How to meet women How to meet women online Κρουσεις σε γυναικες Πως γνωριζεις αγνωστες γυναικες Πως γνωριζεiς γυναικες στο δρομο Πως την πεφτεις σε γυναικες Τι λες στις γυναικες στο bar/club Τι να πω σε μια γυναικα Προσεγγιση σεμιναριο Πως γοητευεις μια γυναικα/γυναικες/κοπελα/κοπελες Σεμιναρια αυτοβελτιωσης/αυτοπεποιθησης Πως αποκταω αυτοπεποιθηση με γυναικες Ευρεση γυναικας/γυναικων Φλερτ (flirt) στο δρομο/bar/club/γραφειο

Αν δεν μοιράζεσαι αυτές τις παραδοχές ή αν προτιμάς να διαμαρτύρεσαι αντί να δρας, τότε το Winners’ Lounge δεν είναι για εσένα.

Αν όμως είσαι άντρας που προτιμά να δρα παρά να κλαίγεται

Aν πιστεύεις ότι η βελτίωση της ερωτικής σου ζωής βρίσκεται στα δικά σου χέρια

Aν έχεις το πείσμα και τη θέληση να γνωρίσεις το απόγειο των πραγματικών σου δυνατοτήτων…τότε καλώς ήρθες στο Winners’ Lounge!

Οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις δικές σου προσωπικές ανάγκες , όποια και αν είναι αυτή τη στιγμή η ικανότητα σου με τις γυναίκες.