Αποστασιοποίηση από το Αποτέλεσμα: Αυτό Που Ξετρελαίνει Τις Γυναίκες

Winners’ Lounge Φλερτ Φλερταρισμα Καμακι Πεσιμο Προσεγγιση γυναικας/γυναικων/κοπελας Pick up Bootcamp Dating Dating service How to flirt a woman What you say to a woman How to meet women How to meet women online Κρουσεις σε γυναικες Πως γνωριζεις αγνωστες γυναικες Πως γνωριζεiς γυναικες στο δρομο Πως την πεφτεις σε γυναικες Τι λες στις γυναικες στο bar/club Τι να πω σε μια γυναικα Προσεγγιση σεμιναριο Πως γοητευεις μια γυναικα/γυναικες/κοπελα/κοπελες Σεμιναρια αυτοβελτιωσης/αυτοπεποιθησης Πως αποκταω αυτοπεποιθηση με γυναικες Ευρεση γυναικας/γυναικων Φλερτ (flirt) στο δρομο/bar/club/γραφειο

Αρχικά θα σου φανεί αντιφατικό και περίεργο.

Από τη μια, σου λέμε να αναπτύξεις μαζική δράση, να θέτεις στόχους και να δουλεύεις σκληρά για τους πετύχεις, αν θέλεις να αποκτήσεις την ερωτική ζωή που αξίζεις.

Από την άλλη, επανερχόμαστε εδώ για να σε παροτρύνουμε να διατηρείς αποστάσεις από τα αποτελέσματά σου με τις γυναίκες.

Είναι όμως αντιφατική η ταυτόχρονη επιδίωξη των στόχων σου και η αποστασιοποίησή σου από αυτούς;

Είναι δυνατόν να ΘΕΛΕΙΣ και ταυτόχρονα να είσαι χαλαρός απέναντι στα ίδια σου τα ΘΕΛΩ;

Περπατάς στον δρόμο για τη δουλειά σου και ξαφνικά την βλέπεις: καλλίγραμμα πόδια, εντυπωσιακές καμπύλες, πλούσιο μακρύ μαλλί. Καρδιοχτυπάς. Εξιτάρεσαι.

Την θέλεις.

Είναι δυνατό και να την ποθείς και να μην σε νοιάζει αν θα πέσει τελικά στο κρεβάτι σου;

 

Το Δέντρο και το Δάσος

Και όμως είναι απολύτως δυνατό, αν αλλάξεις τρόπο θέασης.

Αν ανέβεις πιο ψηλά και δεις τα πράγματα πανοραμικά.

Αν εστιάσεις στη μεγάλη εικόνα με το δάσος και παρακάμψεις την μικρή εικόνα των επιμέρους δέντρων ξεχωριστά.

Αποστασιοποίηση από το αποτέλεσμα δεν σημαίνει αδιαφορία για τα αποτελέσματα στη ζωή σου γενικά.

Δεν σημαίνει ότι είσαι παθητικός, σε κατάσταση αφασίας.

Ούτε ότι κατέκτησες τη βουδιστική νιρβάνα της κατάργησης των αντρικών σου επιθυμιών.

Σημαίνει απλώς αποστασιοποίηση από κάθε συγκεκριμένο αποτέλεσμα, μιας συγκεκριμένης περίπτωσης, με μία συγκεκριμένη γυναίκα.

 Δεν σε νοιάζει αν η συγκεκριμένη γυναίκα με τα καλλίγραμμα πόδια, τις πλούσιες καμπύλες και το μακρύ μαλλί κάνει σεξ μαζί σου.

Το μόνο που σε νοιάζει είναι γυναίκες σαν κι αυτή να κάνουν σεξ μαζί σου, αν αυτός είναι ο τύπος σου. Δεν σε νοιάζει αν θα πετύχει το ραντεβού με την Μαρία. Σε νοιάζει να βγαίνεις τακτικά ραντεβού με την κατηγορία γυναικών που σε τελική ανάλυση  επιθυμείς.

 

Αγγίζεις την τέλεια ισορροπία όταν έχεις αναπτύξει εκείνη την αντρική κράση που σου επιτρέπει να διεκδικείς αυτό που ποθείς χωρίς όμως να αισθάνεσαι ότι ΠΡΕΠΕΙ να σου βγει οπωσδήποτε.

Προσπαθείς, δρας και εκφράζεις τις προθέσεις σου χωρίς ντροπή, αλλά και χωρίς απελπισία. Κινητοποιείσαι για να κατακτήσεις φιλοδοξίες, στόχους και επιθυμίες σου με τις γυναίκες από ατόφια ελευθερία και όχι από ανάγκη.

Η ματιά του άντρα που δουλεύει με τον εαυτό του  και τον χτίζει από μέσα προς τα έξω, είναι ματιά στρατηγική.

Βλέπει μακροπρόθεσμα, όχι βραχυπρόθεσμα.

Έχει αντιληφθεί ότι η πραγματική αξία βρίσκεται στην προοπτική, στον μεγάλο στόχο, όχι στα επιμέρους γεγονότα/ενδεχόμενα που μεσολαβούν.

Έχει πάρει απόφαση ότι η διαδρομή θα έχει δυσκολίες, εμπόδια και πόνο, αλλά ότι αυτά είναι παροδικά και αναγκαία για να πετύχει την τελική εκπλήρωση των όσων θέλει.

Απλά αναρωτήσου: ποια είναι η πρακτική επίπτωση μιας συγκεκριμένης απόρριψης στην ερωτική σου ζωή τρεις μήνες αργότερα; Πόσο βαρύνουσα σημασία έχει εκείνο το ραντεβού που δεν κατέληξε πουθενά έναν χρόνο μετά; Τι πρακτική αξία έχει η ψυχρή συμπεριφορά που εισέπραξες στην χθεσινοβραδινή σου προσέγγιση για τη σεξουαλική σου ζωή δεκαπέντε μέρες από τώρα;

Μηδενική.

 

Ένας εναλλακτικός τρόπος να κατανοήσεις την αποστασιοποίηση από το αποτέλεσμα που πρέπει να σε χαρακτηρίζει σε καθεμία διάδρασή σου με την εκάστοτε γυναίκα είναι ο εξής: είσαι εντελώς αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι θα φτάσεις στον προορισμό σου, θεωρώντας δεδομένες τις δυσκολίες του ταξιδιού. Γνωρίζεις ότι το αεροπλάνο θα φτάσει εκεί που θέλεις τελικά, αλλά στο μεταξύ έχεις προϋπολογίσει ότι μπορεί να έχεις καθυστερήσεις και καιρό

 

Γιατί η Αποστασιοποίηση από το Αποτέλεσμα Ελκύει Τόσο Πολύ Τις Γυναίκες

Λίγα πράγματα είναι τόσο ελκυστικά για μια γυναίκα όσο ένας άντρας που τολμά να διεκδικεί δυναμικά αυτό που θέλει χωρίς ταυτόχρονα να εξαρτάται η ευτυχία του από αυτό.

Οι γυναίκες ελκύονται από τη δύναμη.

Πριν όμως σηκωθείς από την καρέκλα σου για να πας να χτυπηθείς στο γυμναστήριο, άφησε με να σου πω ότι δεν εννοώ τόσο τη σωματική δύναμη. Μιλάω για την ψυχική και συναισθηματική σου δύναμη. Τη δύναμη του χαρακτήρα σου. Την ισορροπία της προσωπικότητάς σου. Τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι και ενεργείς στη ζωή σου, γενικά και στην ερωτική σου ζωή με τις γυναίκες, ειδικά.

Είναι οι γυναίκες για σένα μία απόλαυση ή μία ανάγκη;

Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ή ζήτημα ζωής και θανάτου;

Είναι ένα παιχνιδιάρικο χόμπυ ή η βασική πηγή της αντρικής σου επιβεβαίωσης;
Τέλος, είναι το κερασάκι στην τούρτα της ζωής σου ή είναι η ίδια η τούρτα;

 

Αν αντιμετωπίζεις κάθε επικοινωνία σου με μία γυναίκα ως τόσο σημαντική για τη ζωή σου, τότε της περνάς το λάθος μήνυμα. Της δείχνεις ότι περιμένεις αυτή να είναι η λύση σε όλα σου τα προβλήματα.

Εκπέμπεις την εικόνα ότι αυτή θα σε σώσει. Όχι όμως και ένας αληθινά γοητευτικός άντρας.

Εκείνος την καρφώνει στα μάτια χωρίς κανέναν ενδοιασμό, την αγγίζει χωρίς να ντρέπεται ή να φοβάται, αλλά ταυτόχρονα της δείχνει ότι δεν την χρειάζεται. Δεν προσπαθεί να της κρατήσει το ενδιαφέρον πάση θυσία. Δεν προσπαθεί μονίμως να γεμίσει τα κενά της συζήτησης. Δεν προσπαθεί να την εντυπωσιάσει. Δείχνει τις έντονες προθέσεις του, ενώ είναι χαλαρός.

 

Δίνει την εντύπωση ότι:

  • Θα είναι ένας ευτυχισμένος και γεμάτος άντρας ακόμη και αν δεν προχωρήσει η γνωριμία του με τη συγκεκριμένη γυναίκα.
  • Θα συνεχίσει να είναι ευγνώμων για όσα ήδη έχει στη ζωή του.
  • Θα επιστρέψει στα ενδιαφέροντα και την αποστολή του ό,τι και να γίνει.
  • Θα διεκδικήσει με τον ίδιο τολμηρό τρόπο την επόμενη γυναίκα που θα ανταποκρίνεται στα γούστα και τις αντρικές του επιθυμίες.
  • Πιστεύει στην ικανότητά του να ελκύει τις γυναίκες που θέλει είτε η συγκεκριμένη πει «ναι» είτε πει «όχι».
  • Αντλεί την αυτοεκτίμησή του από τον ίδιο του τον εαυτό και όχι από την θετική ή αρνητική αντίδραση μίας γυναίκας.
  • Να λοιπόν γιατί η αποστασιοποίηση του άντρα από κάθε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα με τις γυναίκες είναι τόσο αφροδισιακό γι’ αυτές: είναι σύμπτωμα του ψυχοσυναισθηματικού του σθένους.

 

 Είναι το σημάδι της πανίσχυρης αντρικής του κράσης. Είναι η ένδειξη ότι είναι ένας άντρας υγιής, ευτυχισμένος και αυτοδύναμος, και οι γυναίκες τρελαίνονται γι’ αυτόν γιατί ξέρουν ότι μόνο ένας τέτοιος άντρας μπορεί να εμπλουτίσει πραγματικά τη δική τους ζωή.

 

Στο Winner’s Lounge, είμαστε εδώ ακριβώς για να σου μάθουμε πώς να είσαι ΕΣΥ αυτός ο άντρας.

 

Από τους Dating Coaches του Winners’ Lounge