Είσαι Σπέρμα: Γιατί Πρέπει Να Προσεγγίζεις Πολλές Γυναίκες

Winners’ Lounge Φλερτ Φλερταρισμα Καμακι Πεσιμο Προσεγγιση γυναικας/γυναικων/κοπελας Pick up Bootcamp Dating Dating service How to flirt a woman What you say to a woman How to meet women How to meet women online Κρουσεις σε γυναικες Πως γνωριζεις αγνωστες γυναικες Πως γνωριζεiς γυναικες στο δρομο Πως την πεφτεις σε γυναικες Τι λες στις γυναικες στο bar/club Τι να πω σε μια γυναικα Προσεγγιση σεμιναριο Πως γοητευεις μια γυναικα/γυναικες/κοπελα/κοπελες Σεμιναρια αυτοβελτιωσης/αυτοπεποιθησης Πως αποκταω αυτοπεποιθηση με γυναικες Ευρεση γυναικας/γυναικων Φλερτ (flirt) στο δρομο/bar/club/γραφειο

Στους περισσότερους άντρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις τους με τις γυναίκες ή που δεν ζουν την ερωτική ζωή που θα ήθελαν με αυτές, υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό: ο αρσενικός ρόλος παραμένει για αυτούς μία ασαφής υπόθεση.

Σήμερα, ο μέσος άντρας βρίσκεται σε ανεπίλυτο αδιέξοδο: από τη μια, το κενό της ερωτικής του ζωής που εκπέμπει σήμα S.O.S, από την άλλη, η αδυναμία του να προσεγγίζει συστηματικά τις γυναίκες που ποθεί, ώστε να τις φέρει στη ζωή του.

Από τη μια, βιώνει την αίσθηση έλλειψης αυτού που πραγματικά επιθυμεί και από την άλλη, αισθάνεται να παραλύει από το άγχος της προσέγγισης, κάθε φορά που αντικρίζει τις γυναίκες που του αρέσουν.

Τίποτα όμως από αυτά δεν θα συνέβαινε, αν γνώριζε σε βάθος και ενσάρκωνε δεόντως τον αντρικό του ρόλο.

 

Κάνε Αυτό Που Είσαι

Προφανώς είσαι πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Είσαι ένα πολύπλευρο ανθρώπινο ον με προσωπικότητα, ενδιαφέροντα, σκέψεις και συναισθήματα. Κλίσεις, ταλέντα, δεξιότητες. Απόψεις, ιδεοληψίες και προκαταλήψεις. Έχεις φωτεινές και σκοτεινές πτυχές. Δυνατά και προβληματικά στοιχεία συνυπάρχουν στον χαρακτήρα σου. Όπως συμβαίνει σε όλους μας.

Όμως εδώ μας ενδιαφέρει μία συγκεκριμένη πλευρά του εαυτού σου. Αυτή που σχετίζεται με το πώς διαδράς με τις γυναίκες: το φύλο σου.

Τι είσαι λοιπόν με βάση το φύλο σου;

Είσαι άντρας.

Είσαι αρσενικό.

 

Δύο Τρόποι Να Καταλάβεις Τον Αντρικό Σου Ρόλο

Ο φιλοσοφικός και ο φυσικός.

Μπορείς να ξεκινήσεις να διαβάζεις τόμους βιβλίων σχετικά με το τι θα πει να είσαι άντρας, ποιος είναι ο ρόλος του και πώς αυτός διαμορφώθηκε και άλλαξε ανά τους αιώνες. Είναι ο πιο χρονοβόρος τρόπος μάθησης ο πιο δύσκολος, αλλά ταυτόχρονα και ο πιο αποστασιοποιημένος. Εκτός και αν διαθέτεις την όρεξη και τον χρόνο ή εκτός και αν θέλεις να κάνεις διδακτορική διατριβή, δεν θα σου προτείναμε να διαλέξεις αυτόν.

Υπάρχει γρηγορότερος, πιο βιωματικός και πιο απτός τρόπος να μάθεις τι σημαίνει να είσαι άντρας: να ρίξεις μια ματιά στην ανδρική σου φύση και ανατομία.

Αυτές θα σου αποκαλύψουν αλήθειες για τον ανδρισμό σου που το matrix του πολιτισμού και της κοινωνίας έχουν κυριολεκτικά θάψει κάτω από έναν σωρό περιοριστικών κανόνων και αντιλήψεων. Αλήθειες που ενώ είναι εντελώς εμφανείς με γυμνό μάτι, τις έχεις ξεχάσει.

Ελάχιστοι άντρες θεωρούν φυσικό να προσεγγίζουν εν ψυχρώ τις γυναίκες που επιθυμούν όπου και όταν τις εντοπίσουν. Ωστόσο, η αντρική σου φύση θα διαφωνούσε, αν την πρόσεχες και την άκουγες περισσότερο.

 

Και ποια είναι η αντρική σου φύση;

Είναι η φύση του σπέρματος.

Όπως χρειάζεται εκατομμύρια σπερματοζωάρια να βομβαρδίσουν ένα ωάριο για να βρεθεί ένα μόνο να το γονιμοποιήσει επιτυχώς, έτσι και εσύ χρειάζεται να προσεγγίζεις πολλές γυναίκες για να κάνεις σεξ με μία.

Αν η λογική της Φύσης ήταν ίδια με την «λογική» των περισσότερων σημερινών αντρών που θεωρούν «αφύσικο» να προσεγγίζουν πολλές γυναίκες για να ρίξουν μόνο μία, τότε θα έπρεπε κάθε άντρας να παράγει ένα σπερματοζωάριο για να γονιμοποιεί ένα ωάριο. Όμως η Μητέρα Φύση ήξερε κάτι περισσότερο, ώστε να μην επιτρέψει κάτι τέτοιο.

Καθώς αυτή ήθελε τον άντρα σε ρόλο γονιμοποιητή, του έδωσε τη δυνατότητα να παράγει σε μεγάλες ποσότητες μία ανανεώσιμη πηγή γονιμοποίησης: το σπέρμα. Όλα τα σπερματοζωάρια θα αποτύχουν να γονιμοποιήσουν το ωάριο. Όλα θα απορριφθούν. Εκτός από ένα μόνο που θα κάνει τελικά τη δουλειά.

 

 

Tι σου λέει λοιπόν αυτό για τον αντρικό σου ρόλο;

Ότι η Φύση σε έχει προορίσει για ποσοτικά μεγάλη και επανειλημμένη δράση, για ποσοτικά μεγάλη και επαναλαμβανόμενη προσπάθεια με μηδαμινό για εσένα κόστος.

Ρόλος σου είναι να «τα ρίχνεις» σε πολλές μεριές χωρίς να έχεις να χάσεις τίποτα. Ρόλος σου είναι να σπέρνεις την αρσενική σου δράση.

Να παίρνεις πρωτοβουλία.

Να αναλαμβάνεις ρίσκα.

Να έχεις την πολυτέλεια να απορρίπτεσαι και να αποτυγχάνεις όσες φορές θέλεις χωρίς αυτό να σου κοστίζει κάτι.

Και όλα αυτά πολλές φορές γιατί όπως το σπέρμα σου έτσι και η αρσενική σου  ενέργειά είναι ανανεώσιμες πηγές.

Αν όμως η ανδρική σου φύση είναι το σπέρμα που σου λέει τι είσαι, τότε η ανδρική σου ανατομία είναι το πέος που σου δείχνει την κατεύθυνση της φύσης σου: προς τα έξω, προς τα εμπρός και προς τα πάνω.

Αρκεί να κοιτάξεις το πέος σου όταν βρίσκεται σε στύση για να καταλάβεις ποια πρέπει να είναι η κατεύθυνση της αρσενικής σου δράσης: εξωστρεφής, εμπροσθοβαρής και ανοδική.

 

Πώς Να Ενεργείς Σαν Άντρας

1. Βγαίνεις έξω από το καβούκι σου, κινείσαι έξω από τη ζώνη της προσωπικής σου άνεσης, βγαίνεις στον έξω κόσμο με σκοπό να τον διαμορφώσεις. Δεν περιμένεις τις γυναίκες να σε εντοπίσουν. Τις εντοπίζεις εσύ και τις  προσεγγίζεις (εξωστρέφεια).

 

2. Κοιτάζεις μπροστά, όχι πίσω. Δεν δεσμεύεσαι, ούτε προσδιορίζεσαι από το παρελθόν. Είσαι αυτό που κάνεις τώρα και αυτό που σχεδιάζεις να κάνεις αύριο. Δεν αφήνεις τις χθεσινές απορρίψεις να εμποδίσουν τις  σημερινές και αυριανές σου επιτυχίες (εμπροσθοβαρής κατεύθυνση).

 

3. Κινείσαι ανοδικά. Αλλάζεις προς το καλύτερο. Εξελίσσεσαι. Έχεις φιλοδοξίες, στόχους, επιθυμίες και ενεργείς για την εκπλήρωσή τους. Συνεχίζεις να μιλάς συστηματικά στις γυναίκες που θέλεις, βελτιώνεις τον τρόπο της προσέγγισής σου και προχωράς, σφυρηλατώντας καθημερινά μία ολοένα και καλύτερη εκδοχή του ανδρικού σου εαυτού (ανοδικότητα).

 

Το ταξίδι της αντρικής σου αυτοβελτίωσης θα μπορούσε σε μεγάλο βαθμό να αρχίζει και να τελειώνει σε ακριβώς αυτό: να ακούς την αντρική σου φύση και να συμπεριφέρεσαι σύμφωνα με αυτήν.

Η ανδρική σου ορμόνη, η τεστοστερόνη, σου δείχνει για τι προορίζεσαι ως άντρας: να κάνεις την παρουσία σου αισθητή, να παίρνεις αποφάσεις, να ριψοκινδυνεύεις, να χτίζεις και να δημιουργείς και φυσικά να προσεγγίζεις πολλές φορές το είδος γυναίκας που επιθυμείς.

Προορίζεσαι να διεισδύεις στον κόσμο.

Το να μιλάς λοιπόν σε πολλές γυναίκες του γούστου σου δεν είναι μόνο δικαίωμά σου. Είναι υποχρέωση απέναντι στην αντρική σου φύση και επιθυμία.

Κάθε φορά που αφήνεις μια γυναίκα που σου αρέσει να περνάει από μπροστά σου χωρίς να κάνεις τίποτα, αρνείσαι ουσιαστικά να παίξεις τον αντρικό σου ρόλο.

Μην το κάνεις.

 

Στο Winners’ Lounge ξέρουμε καλά ότι η ερωτική ζωή των ονείρων σου εξαρτάται τελικά από το πόσο τιμάς αυτόν τον ρόλο. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

 

Από τους Dating Coaches του Winners’ Lounge