Επένδυση: Η Πηγή Της Ερωτικής Έλξης

Winners’ Lounge Φλερτ Φλερταρισμα Καμακι Πεσιμο Προσεγγιση γυναικας/γυναικων/κοπελας Pick up Bootcamp Dating Dating service How to flirt a woman What you say to a woman How to meet women How to meet women online Κρουσεις σε γυναικες Πως γνωριζεις αγνωστες γυναικες Πως γνωριζεiς γυναικες στο δρομο Πως την πεφτεις σε γυναικες Τι λες στις γυναικες στο bar/club Τι να πω σε μια γυναικα Προσεγγιση σεμιναριο Πως γοητευεις μια γυναικα/γυναικες/κοπελα/κοπελες Σεμιναρια αυτοβελτιωσης/αυτοπεποιθησης Πως αποκταω αυτοπεποιθηση με γυναικες Ευρεση γυναικας/γυναικων Φλερτ (flirt) στο δρομο/bar/club/γραφειο

Το έχεις ακούσει από άντρες φίλους σου πολλές φορές, άλλες τόσες από γυναίκες φίλες σου, και αναρίθμητες άλλες το έχεις δει να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σου ως σενάριο χολυγουντιανής ερωτικής κομεντί.

Αυτός, ένα καλό παιδί της διπλανής πόρτας σε ρόλο γείτονα, συμφοιτητή ή συναδέλφου της, την θέλει ενδόμυχα χωρίς εκείνη να το ξέρει. Αυτός, διστακτικός και συνεσταλμένος, την πολιορκεί – νομίζει – με έμμεσους,  αρχικά, διακριτικούς τρόπους. Εκείνη αδιαφορεί, δεν το αντιλαμβάνεται ή απλά αντιστέκεται.

Αυτός, θεωρεί ότι πρέπει να αυξήσει το επίπεδο των όσων κάνει για αυτήν, ώστε να της τραβήξει πιο αποτελεσματικά την προσοχή. Αυτή κολακεύεται, αλλά δεν ανταποκρίνεται.

 

Γι’ αυτόν η λύση είναι πιο μεγάλες δόσεις από αυτό που ήδη κάνει: πιο πολλά τηλεφωνήματα, πιο πολλά μηνύματα, δώρα ή κινήσεις καλής θέλησης για τη γιορτή και τα γενέθλιά της, πιο πολλά likes στις φωτογραφίες που αυτή κάθε τόσο ανεβάζει στο Facebook.

Πρέπει να δείξει πιο πολύ ενδιαφέρον. Να δείξει ότι πραγματικά την σκέφτεται και την νοιάζεται. Ο μόνος λόγος που αυτή δεν ενδίδει, θεωρεί, είναι ότι αυτός δεν έχει κάνει ακόμη αρκετά. Δεν έχει επενδύσει ακόμη αρκετά.

Το αφηγηματικό μοτίβο ξεκάθαρο: για να κατακτήσεις μια γυναίκα πρέπει να επενδύσεις πάνω της . Για να δεθεί η γυναίκα μαζί σου οφείλεις να δώσεις. Όσο πιο πολύ εσύ επενδύεις τόσο πιο πολύ αυξάνεις την πιθανότητα να την κατακτήσεις. Αν δεν ξοδευτείς, γυναίκα δεν ρίχνεις.

 Και έχουν δίκιο. Σωστά αντιλαμβάνονται τη σύνδεση επένδυσης και συναισθηματικού δεσίματος. Σωστά σου λένε ότι το δόσιμο οδηγεί σε συναισθηματική δέσμευση.

Αυτό που δεν σου λένε όμως είναι ποιος στην πραγματικότητα δένεται. Αυτός που λαμβάνει την επένδυση ή αυτός που την κάνει; Αυτός που παίρνει ή αυτός που δίνει;

Αν είσαι ένας μέσος, καθημερινός άντρας έχεις συνηθίσει να βλέπεις τις περισσότερες σχέσεις της ζωής σου ως αποτέλεσμα ισότιμων συναλλαγών στις οποίες ό,τι δίνεις παίρνεις. Η πρώτη σου ενστικτώδης αντίδραση είναι να πεις «ναι, έτσι είναι φυσικό.

Αυτός που λαμβάνει ένα δώρο υποχρεώνεται από τον άγραφο νόμο της ανταποδοτικότητας.

Σου έχω άσχημα νέα.

Οι σχέσεις σου με τις γυναίκες δεν είναι ούτε γραμμικές ούτε αναλογικές. Δεν ορίζονται από κανόνες λογικής ανταπόδοσης. Μάλιστα, για το θέμα μας ισχύει το ακριβώς αντίθετο: αυτός που δίνει, δένεται. Αυτός που επενδύει, ελκύεται, ενώ ο παραλήπτης παραμένει συναισθηματικά αποστασιοποιημένος.

 

 Ας το δούμε απλά.

Δύο επίδοξοι επενδυτές έχουν αποφασίσει να επενδύσουν σε μία επιχειρηματική πρωτοβουλία άξιας 100.000 ευρώ. Ενώ γενικά και οι δύο επενδυτές πιστεύουν στην πρωτοβουλία αυτή, δεν την αξιολογούν με τον ίδιο τρόπο. Για τον έναν, οι πιθανότητες να ευδοκιμήσει η προσπάθεια και να αποδειχθεί κερδοφόρα είναι μικρότερες, ενώ για τον άλλο, τον πιο ενθουσιώδη, οι πιθανότητες είναι σημαντικά μεγαλύτερες. Λόγω του διαφορετικού βαθμού ενδιαφέροντος που δείχνει καθένας από τους δύο επενδυτές προς την προσπάθεια αυτή, ο ένας αποφασίζει να βάλει τα 20.000 ευρώ, ενώ ο άλλος τα 80.000 ευρώ από τα 100.000 ευρώ που απαιτούνται.

Στην περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά, ποιος από τους δύο θα είναι πιο πρόθυμος να μείνει στην επένδυση και να συνεχίσει να αφιερώνει πόρους και ενέργεια για να μην αποτύχει εντελώς η προσπάθεια; Αυτός που έδωσε τα λιγότερα χρήματα ή αυτός που έδωσε τα περισσότερα; Αυτός με τα 20.000 ευρώ ή αυτός με τα 80.000 ευρώ;

Μα φυσικά ο δεύτερος.

Είναι πολύ πιο εύκολο για αυτόν που δεν επένδυσε πολλά  να πάρει το καπελάκι του και να φύγει όταν τα πράγματα αποδειχθούν δυσοίωνα για τον ίδιο παρά ο άλλος που έσταξε περισσότερα. Επιστροφή στον καλοθελητή άντρα των ρομαντικών κομεντί.

 

Στην πραγματική ζωή , κάθε του υπερβάλλουσα κίνηση να ρίξει μια γυναίκα, επενδύοντας όλο και περισσότερη φαιά ουσία και ενέργεια θα βύθιζε τον ίδιο στον βάλτο του δικού του συναισθηματικού δεσίματος την ίδια στιγμή που η πολιορκούμενη γυναίκα θα παρέμενε συναισθηματικά αμέτοχη, αραχτή και light.

 

 Εσύ Ζητάς Επένδυση, Αυτή Σου Δίνει Συμμόρφωση

Ειδικά πριν ρίξεις μια γυναίκα στο κρεβάτι – και ακριβώς για να την ρίξεις στο κρεβάτι – θα πρέπει εσύ ως άντρας να έχεις τη λιγότερη συναισθηματική εμπλοκή, δηλαδή θα πρέπει να είσαι αυτός που διεκδικεί την επένδυση από την γυναίκα, όχι αυτός που κάνει την επένδυση στην γυναίκα

Είναι η δική της επένδυση σε εσένα και όχι η δική σου σε αυτήν που θα την κάνει να νιώσει έλξη για σένα.

 Όλοι οι επιτυχημένοι άντρες  με τις γυναίκες εφαρμόζουν αυτήν την λογική σε κάθε στάδιο της γνωριμίας τους με τις γυναίκες, από την προσέγγιση μέχρι το σεξ, αλλά και μετά από αυτό, κατά τη διάρκεια πιθανής σχέσης, στην περίπτωση που θέλουν να κρατήσουν ορισμένες από αυτές για κορίτσια ή και γυναίκες τους.

 

Η λογική της επένδυσης έχει αθροιστική επίδραση. Ξεκινάς από μικρά – φαινομενικά ασήμαντα – πράγματα και συνεχίζεις, ζητώντας πιο μεγάλα.

Καθετί που της αποσπάς φαντάσου ότι αποταμιεύεται υποσυνείδητα σε έναν λογαριασμό, τον οποίο θα εξαργυρώσεις υπό την μορφή καυτού σεξ όταν ο λογαριασμός αγγίξει το απαιτούμενο ποσό αποταμίευσης.

 

Ενδεικτικά Παραδείγματα:

Σου δίνει χειραψία όταν τείνεις εσύ το δικό σου χέρι για να συστηθείς κι εσύ κρατάς το δικό της παρατεταμένα για μερικά δευτερόλεπτα και στο επιτρέπει; Είναι επένδυση.

Ζητάς να σου δώσει το χέρι της για να δεις – δήθεν – αν η επιδερμίδα της είναι τόσο απαλή όσο φαίνεται και αυτή το κάνει; Είναι επένδυση.

Της λες πόσο υπέροχο είναι το μαλλί της, στην περίπτωση που είναι φυσικό, και εκείνη τσιμπάει αμέσως και σου λέει «ναι, φυσικό είναι, αν θέλεις πιάσε να δεις»; Είναι επένδυση.

Είστε σε κοντινή απόσταση και της ζητάς να έρθει ακόμη πιο κοντά για να μυρίσεις – δήθεν – το εύοσμο άρωμά της που σου έχει αρέσει εδώ και ώρα κι εκείνη το κάνει; Είναι επένδυση.

Οι τρόποι και οι τεχνικές για να διεκδικείς επένδυση από τις γυναίκες είναι πάρα πολλοί και αφορούν όλα τα στάδια της γνωριμίας σου με αυτές.

Θυμήσου. Κάθε γυναίκα που αποπλάνησες επιτυχώς, την αποπλάνησες επειδή ηθελημένα ή άθελά σου την οδήγησες να δώσει περισσότερα σε εσένα απ’ όσα έδωσες εσύ σε αυτήν.

 

Στο Winners’ Lounge είμαστε εδώ για να σου μάθουμε στην πράξη πώς να εκτινάξεις τα αποτελέσματά σου σε με τις γυναίκες σε άλλο επίπεδο, δίνοντάς τους την απόλαυση να επενδύσουν σε εσένα.

 

Από τους Dating Coaches του Winners’ Lounge