Γιατί Δεν Σε Συμφέρει Να Είσαι ο Άντρας-Γαμπρός

Winners’ Lounge Γιατί-Δεν-Σε-Συμφέρει-Να-Είσαι-ο-Άντρας-Γαμπρός Φλερτ Φλερταρισμα Καμακι Πεσιμο Προσεγγιση γυναικας/γυναικων/κοπελας Pick up Bootcamp Dating Dating service How to flirt a woman What you say to a woman How to meet women How to meet women online Κρουσεις σε γυναικες Πως γνωριζεις αγνωστες γυναικες Πως γνωριζεiς γυναικες στο δρομο Πως την πεφτεις σε γυναικες Τι λες στις γυναικες στο bar/club Τι να πω σε μια γυναικα Προσεγγιση σεμιναριο Πως γοητευεις μια γυναικα/γυναικες/κοπελα/κοπελες Σεμιναρια αυτοβελτιωσης/αυτοπεποιθησης Πως αποκταω αυτοπεποιθηση με γυναικες Ευρεση γυναικας/γυναικων Φλερτ (flirt) στο δρομο/bar/club/γραφειο

Σε προηγούμενο άρθρο μου, μίλησα για τους τρεις ρόλους που μπορεί να παίξει ένας άντρας στη ζωή μιας γυναίκας και σου πρότεινα να τονίζεις εντονότερα τον ρόλο σου ως εραστήςαν θέλεις να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με το άλλο φύλο.

Τώρα, θα σου πω ποιος είναι ο άντρας που ηθελημένα ή άθελά του παρουσιάζεται ως γαμπρός, δηλαδή ως άντρας που είναι κατάλληλος για σοβαρή σχέση και όχι για κάτι σεξουαλικά εφήμερο. Τέλος, θα σου δείξω γιατί αυτός ο ρόλος περιορίζει σημαντικά την επιτυχία σου με τις γυναίκες.

 

Ο Γαμπρός

Εκδηλώνεται Ερωτικά Έμμεσα: Η ανδρική του σεξουαλικότητα υπάκουει περισσότερο κοινωνικούς κανόνες καθωσπρεπισμού και λιγότερο τη δική του ελεύθερη βούληση. Ενώ ξέρει ότι διαθέτει πέος, νιώθει την ανάγκη να το κρύψει κάθε φορά που διαδρά με γυναίκες.

Ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται πρώτα από την κοινωνική του εικόνα και την επαγγελματική του ταυτότητα και δευτερευόντως από την σεξουαλική πτυχή του εαυτού του.

Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, αντιμετωπίζει τις γυναίκες στο αρχικό στάδιο γνωριμίας περισσότερο ως κοινωνικές συναναστροφές ή συναδέλφους παρά ως αντικείμενα του πόθου. Θεωρεί ότι το ερωτικό του ενδιαφέρον για τη γυναίκα πρέπει να είναι έμμεσο ή και κρυμμένο, ενώ αποφασίζει να το εκδηλώσει εντονότερα μόνο αν η γυναίκα του δώσει κάποιο «πράσινο φως».

 

Αποφεύγει τη Μη Λεκτική Επικοινωνία: Επειδή τόσο η ταυτότητα του όσο και η συμπεριφορά του είναι ενταγμένη σε κοινωνικούς περιορισμούς, διστάζει να παίζει με τη γλώσσα του σώματός του, παρότι γνωρίζει πόσο σημαντική είναι στην ερωτική επικοινωνία. Όπως ακριβώς δεν θα πολυάγγιζε μια κοινωνική του γνωριμία ή συνάδελφό του, έτσι δεν πολυαγγίζει και μια γυναίκα που τον ενδιαφέρει ερωτικά.

Είναι φειδωλός στα αγγίγματα, καθώς θεωρεί ότι οι γυναίκες μπορεί να ενοχληθούν από αυτά. Η ματιά του δεν είναι ευθύβολη, ενώ δυσκολεύεται να διατηρήσει παρατεταμένη οπτική επαφή με τις γυναίκες ακόμη και όταν είναι εκείνες που την επιδιώκουν. Πιστεύει ότι η συζήτηση είναι ο μόνος κοινωνικά αποδεκτός τρόπος επικοινωνίας με μια γυναίκα. Αποτυγχάνει να προσαρμόσει τη στάση του σώματος του στην εκάστοτε γυναικεία συμπεριφορά. Συχνά, συνεχίζει να έχει εντελώς στραμμένο το σώμα του προς τη γυναίκα ακόμη και όταν εκείνη δεν του δείχνει ερωτικό ενδιαφέρον.

 

Χρησιμοποιεί Προβλέψιμη Λεκτική Επικοινωνία: Όταν μιλάει μαζί της, τείνει να μονοπωλεί την κουβέντα. Θεωρεί ότι δείχνει αυτοπεποίθηση αν έχει πράγματα να πει για τον εαυτό του και καταλήγει έτσι να νομίζει ότι είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη να κρατήσει τη συζήτηση ζωντανή και ανεβασμένη. Όταν τον ρωτάει κάτι μια γυναίκα, απαντάει αμέσως και με σαφήνεια λες και το ερωτικό παιχνίδι είναι παιχνίδι γνώσης και ακρίβειας.

Αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό του, πιστεύοντας ότι έτσι εντυπωσιάζει χωρίς να καταλαβαίνει ότι με αυτόν τον τρόπο υπερεπενδύει στη γυναίκα αντί να αφήνει τη γυναίκα να επενδύει σε αυτόν. Οι συζητήσεις του με το άλλο φύλο μοιάζουν με συνεντεύξεις βαρετών ερωταπαντήσεων με στόχο την απλή ανταλλαγή γεγονότων.

Μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων. Δεν εμβαθύνει. Δεν δημιουργεί συναισθηματική τριβή.

Παρουσιάζεται μέσα από τον τρόπο που μιλάει ως άντρας βιογραφικού ή ως άντρας-πακέτο και περνάει ακούσια την ιδέα ότι είναι κατάλληλος για κάτι σοβαρό και μακροπρόθεσμο. Κάθε φορά που η κουβέντα κάνει κοιλιά και δημιουργείται σιωπή, βιάζεται να καλύψει το λεκτικό κενό ο ίδιος, αντί να το χρησιμοποιήσει για να οδηγήσει τη γυναίκα να το καλύψει εκείνη.

 

Διστάζει να Ταράξει τα Νερά: Δεν τολμάει να ξεβολέψει μια γυναίκα. Δεν ρισκάρει να την βγάλει από την ασφάλεια της άνεσής της, αποφεύγει το πείραγμα. Μένει καρφωμένος σε ανούσια μοντέλα τυπικής, και άρα ανώδυνης, επικοινωνίας. Θεωρεί ότι οποιαδήποτε τριβή είναι μόνο για κακό και όχι ένα πικάντικο μπαχαρικό που θα κάνει την επικοινωνία του πιο ενδιαφέρουσα και ελκυστική για τη γυναίκα.

Είναι Προσκολλημένος στο Αποτέλεσμα: Καθότι γενικά δεν κινείται πολύ δυναμικά με τις γυναίκες, πολλές φορές εστιάζει στο να ρίξει μία συγκεκριμένη γυναίκα. Τον ενδιαφέρει περισσότερο να είναι  αρεστός παρά σεξουαλικά αποτελεσματικός.

Τον νοιάζει να πλασάρεται πιο πολύ ως αξιόλογος παρά ως ερωτικός άντρας. Από τις γυναίκες επιδιώκει ουσιαστικά τη συναισθηματική επιβεβαίωση ότι ναι, όντως, είναι ο άντρας-πακέτο που ο ίδιος θεωρεί ότι ενσαρκώνει και γι’ αυτό ακριβώς δυσκολεύεται να απαγκιστρωθεί από την εκάστοτε γυναίκα που δεν του τη δίνει.

 

Διαθέτει Συντηρητική Εμφάνιση: Όπως δεν αναλαμβάνει ρίσκα στη γενικότερή του επικοινωνία με τις γυναίκες, έτσι δεν αναλαμβάνει και ρίσκα με την εμφάνιση και το ντύσιμό του. Υιοθετεί συνήθως κλασικές γραμμές, δεν επιλέγει τολμηρά χρώματα, δεν δίνει κάποια στυλιστική αιχμή στο κούρεμά του, ενώ η όλη του εικόνα παραπέμπει περισσότερο σε επαγγελματικό και λιγότερο σε προσωπικό ύφος.

 

Πώς Αντιδράνε Οι Γυναίκες Στον Άντρα-Γαμπρό

Άντρας βιογραφικού, άντρας-πακέτο ή ο τέλειος άντρας. Σοβαρός και μετρημένος στον τρόπο επικοινωνίας του με τις γυναίκες, δεν ρισκάρει, δεν κοντράρει, δεν ταρακουνά.

Αποπνέει πιο πολύ ασφάλεια παρά ερωτική, περιπετειώδη διάθεση.

Εμφανίζεται να έχει γενικότερη και όχι μόνο σεξουαλική χρησιμότητα στη γυναίκα. Εκπέμπει το μήνυμα ότι η αντρική του αξία δεν περιορίζεται στον σεξουαλικό του ρόλο.

Εφόσον αυτός ο άντρας έχει τόσα πολλά να προσφέρει περισσότερα από μερικές βραδιές σεξουαλικής εκτόνωσης, οι γυναίκες κάνουν ουρά για να πέσουν στα πόδια του, σωστά; Λάθος.

Στο αντρικό σου μυαλό, πιθανόν να ισχύει η αρχή ότι όσο πιο πολλά έχεις να δώσεις σε μια γυναίκα, τόσο πιο πολύ ποθητός γίνεσαι και άρα τόσο πιο γρήγορα και εύκολα αυτή θα πέσει στο κρεβάτι σου.

Εσύ ως άντρας όταν σου αρέσει μια γυναίκα πολύ, θέλεις να κινηθείς γρήγορα μαζί της. Η γυναίκα όμως, αν της δείξεις ότι είσαι «πολύτιμος» και με πολλές «χρήσεις», θέλει να κινηθεί αργά μαζί σου. Θέλει να το πάει προσεκτικά. Δεν θέλει να το «χαλάσει».

Ακριβώς επειδή έκανες τα πάντα για να της παρουσιαστείς ως σοβαρός και αξιόλογος, θέλει και η ίδια να στο ανταποδώσει, δείχνοντάς σου πόσο σοβαρή και αξιόλογη είναι και η ίδια.

Και ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει για να δείξει σοβαρή και αξιόλογη από το να σου καθυστερήσει το σεξ, οδηγώντας τη γνωριμία σας σε αλλεπάλληλα ραντεβού με αμφίβολο για εσένα πρακτικό αποτέλεσμα;

 

 Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Υπάρχει ευκολότερος δρόμος.

Σε επόμενο άρθρο θα σου πω πώς να αποτρέπεις πρακτικά μια γυναίκα από το να σε βάλει στο κουτάκι του γαμπρού.

 

Από τους Dating Coaches του Winners’ Lounge