Ο Κανόνας του 80/20: Γιατί Μπορεί Να Αλλάξει την Ερωτική Σου Ζωή

Winners’ Lounge Φλερτ Φλερταρισμα Καμακι Πεσιμο Προσεγγιση γυναικας/γυναικων/κοπελας Pick up Bootcamp Dating Dating service How to flirt a woman What you say to a woman How to meet women How to meet women online Κρουσεις σε γυναικες Πως γνωριζεις αγνωστες γυναικες Πως γνωριζεiς γυναικες στο δρομο Πως την πεφτεις σε γυναικες Τι λες στις γυναικες στο bar/club Τι να πω σε μια γυναικα Προσεγγιση σεμιναριο Πως γοητευεις μια γυναικα/γυναικες/κοπελα/κοπελες Σεμιναρια αυτοβελτιωσης/αυτοπεποιθησης Πως αποκταω αυτοπεποιθηση με γυναικες Ευρεση γυναικας/γυναικων Φλερτ (flirt) στο δρομο/bar/club/γραφειο

Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι ο επιτυχημένος με τις γυναίκες άντρας είναι αυτός που αναπτύσσει μεγάλη δράση, δεν τσιγκουνεύεται την ενέργειά του και προσεγγίζει μεγάλους αριθμούς γυναικών.

Ωστόσο, ενώ η σκληρή δουλειά και η ασταμάτητη δράση είναι κορυφαίες προϋποθέσεις επίτευξης κάθε στόχου σου στη ζωή, δεν αρκούν από μόνες τους για να σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

 

Απαιτείται και κάτι άλλο, ίσως πιο σημαντικό από την αφοσιωμένη και ποσοτικά πλούσια δράση.  Απαιτείται υψηλή αποδοτικότητα.  

 Χωρίς το συστατικό της αποδοτικότητας, κάθε σου ενέργεια να πετύχεις αυτό που θέλεις με το άλλο φύλο μετατρέπεται σε μια ανούσια, ρομποτική πρακτική.

Κάθε σου κίνηση που δεν λαμβάνει υπόψη, εκτός από την ποσότητα, και την ποιότητα, είναι καταδικασμένη σε πρακτική αποτυχία και ψυχοσυναισθηματική για σένα σύγχυση.

 

Μάθε λοιπόν ότι ο κανόνας της αποδοτικότητας έχει συγκεκριμένη αριθμητική αναλογία και βρίσκεται παντού. 80/20. Δεν τον βλέπεις, αλλά διαπερνά τα πάντα στη ζωή σου. Είναι σαν τον κανόνα της βαρύτητας. Ισχύει σε όλα, και η ερωτική σου ζωή δεν μένει ανεπηρέαστη από αυτόν.

Το 80% των αποτελεσμάτων σου οφείλεται στο 20% των προσπαθειών σου.

Το 80% του παγκόσμιου πλούτου παράγεται από το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το 80% του νοήματος ενός βιβλίου βρίσκεται στο 20% των σελίδων του.

Το 80% των κερδών μιας εταιρείας προέρχεται από το 20% των πελατών της.

Το 80% των γυναικών κάνει σεξ με το 20% των ανδρών.

Το 80% του σεξ που έχεις κάνει οφείλεται στο 20% των προσεγγίσεων σου.

Τα παραδείγματα είναι κυριολεκτικά ατελείωτα.

 

Η Ενέργειά Σου Είναι Συγκεκριμένη

..…το ίδιο και ο χρόνος σου.

 

Αν η ενέργεια ή ο χρόνος σου ήταν άπειρα μεγέθη, τότε η όλη συζήτηση περί αποδοτικότητας θα έχανε κάθε νόημα.

Θα έκανες ό,τι ήθελες, όπως ήθελες χωρίς να σε νοιάζει αν αυτό που κάνεις οδηγεί κάπου ή κατά πόσο έχει το επιθυμητό για σένα αποτέλεσμα.

Επειδή όμως τόσο ο χρόνος όσο και η ενέργειά σου είναι πεπερασμένα μεγέθη, το χρωστάς στον εαυτό σου ως άντρας να τα διαφυλάττεις και να τα αξιοποιείς στο μέγιστο.

Ο κανόνας του 80/20 μπορεί να σου φανεί ταυτόχρονα απογοητευτικός και απελευθερωτικός.

Απογοητευτικός, γιατί σου λέει ουσιαστικά ότι το 80% των όσων κάνεις είναι άχρηστα και αναποτελεσματικά.

Απελευθερωτικός, γιατί σου δίνει έναν αριθμητικό κανόνα που σε βοηθάει να εστιάσεις στο κρίσιμο εκείνο 20% των προσπαθειών σου που σου φέρνουν την συντριπτική πλειοψηφία των αποτελεσμάτων σου.

Άρα, σε απελευθερώνει να σκεφτείς και να αναζητήσεις τι από όλα όσα κάνεις με τις γυναίκες είναι το πιο δραστικό και άρα τι από αυτά είναι το πιο ανταποδοτικό. Σε οδηγεί να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που λειτουργεί περισσότερο και να πετάξεις αυτό που λειτουργεί λιγότερο.

 

 Οι Δύο Όψεις της Αποδοτικότητας

Αποδοτικότητα στην ερωτική σου ζωή σημαίνει δύο πράγματα:

 1.  Κάνεις συστηματικά αυτό που αποδεδειγμένα έχεις διαπιστώσει ότι λειτουργεί.
 2.  Κόβεις ανελέητα αυτό που αποδεδειγμένα έχεις διαπιστώσει ότι δεν λειτουργεί.

 

Τι είναι αυτό που λειτουργεί; Ποιο είναι το 20% εκείνο που θα σου φέρει το 80% των επιθυμητών αποτελεσμάτων;

 • Προσεγμένη εμφάνιση και αιχμηρό αντρικό ντύσιμο
 • Έντονη οπτική επαφή
 • Άριστη γλώσσα σώματος
 • Ετοιμολογία
 • Αγγίγματα από τα πρώτα κιόλας στάδια της προσέγγισής σου σε μια γυναίκα
 • Βγαίνεις έξω συχνά και προσεγγίζεις όλες τις γυναίκες που σου αρέσουν
 • Ευνοϊκή χωροταξία για σεξ. Σε απλά ελληνικά, έχεις λυμένο και εύκολο το πού θα την πας να την απομονώσεις χωρίς να χρειάζεται να κάνεις διατλαντικά ταξίδια.
 • Αποστασιοποίηση από κάθε συγκεκριμένο αποτέλεσμα με μία συγκεκριμένη γυναίκα.
 • Μιλάς λιγότερο και την αφήνεις να μιλάει περισσότερο.

 

Δεν αρκεί όμως να ακολουθήσεις τα παραπάνω για να έχεις τα περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα με τις γυναίκες.

Δεν αρκεί μόνο να πεις το μεγάλο «ΝΑΙ» σε αυτά που ακονίζουν τον ανδρισμό σου και σε κάνουν πιο ελκυστικό με το καλημέρα στις γυναίκες. Είναι απαραίτητο να πεις και το μεγάλο «ΟΧΙ» σε ό,τι σου ροκανίζει χρόνο και ενέργεια χωρίς να σου επιστρέφει τίποτα.

 Οι περισσότεροι άντρες ακόμη και αν ενσωματώσουν επιτυχώς όλες τις βελτιώσεις που τους κάνουν πιο ικανούς να πετυχαίνουν αυτό που θέλουν από τις γυναίκες, έχουν τεράστια δυσκολία να εξολοθρεύσουν από την ερωτική τους ζωή συμπεριφορές γυναικών που δεν ευνοούν ούτε τους ίδιους ούτε τη γνωριμία τους με αυτές συνολικά.

Η γυναίκα που ενώ σου έχει δώσει τον αριθμό της, δεν το σηκώνει ποτέ και δεν ανταποδίδει ποτέ την κλήση σου; Κόψτην.

Η γυναίκα που ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα να απαντάει στα γενικού περιεχομένου μηνύματά σου, δεν απαντάει τίποτα συγκεκριμένο όταν της προτείνεις να βγείτε; Κόψτην.

Η γυναίκα που μονίμως είναι «απασχολημένη» και «πνιγμένη» κάθε φορά που θέλεις να κανονίσεις κάτι μαζί της και δεν αντιπροτείνει ποτέ μέρα-ώρα που να είναι διαθέσιμη; Κόψτην.

Η γυναίκα που προσεγγίζεις και της μιλάς χωρίς όμως εκείνη να τροφοδοτεί καθόλου την κουβέντα από την πλευρά της; Κόψτην.

Η γυναίκα που σε πάει καροτσάκι σε απανωτά ραντεβού, αλλά αρνείται κάθε σου πρόταση να βρεθείτε οι δυο σας σε πιο ιδιωτικό χώρο, ώστε να κλιμακωθεί η κατάσταση; Κόψτην.

 

 Αν θέλεις πραγματικά να δεις τις επιθυμίες στην ερωτική σου ζωή να παίρνουν σάρκα και οστά σε αυτήν την ζωή και όχι στην άλλη, τότε πρέπει να αναπτύξεις την κράση του αποδοτικού άντρα που δεν έχει κανέναν απολύτως ενδοιασμό να κάνει έξωση από τη ζωή του ό,τι δεν υπηρετεί τους στόχους του.

Ο κανόνας του 80/20 είναι ο καλύτερός σου φίλος.

 

Είμαστε εδώ για να σου μάθουμε στην πράξη πώς να τον εφαρμόσεις στην ερωτική σου ζωή. Μετά από αυτό, δεν θα χρειαστεί ποτέ να κοιτάξεις πίσω.

 

Από τους Dating Coaches του Winners’ Lounge