Στέρηση ή Αφθονία; Διάλεξε τον Κόσμο Σου

Winners’ Lounge Φλερτ Φλερταρισμα Καμακι Πεσιμο Προσεγγιση γυναικας/γυναικων/κοπελας Pick up Bootcamp Dating Dating service How to flirt a woman What you say to a woman How to meet women How to meet women online Κρουσεις σε γυναικες Πως γνωριζεις αγνωστες γυναικες Πως γνωριζεiς γυναικες στο δρομο Πως την πεφτεις σε γυναικες Τι λες στις γυναικες στο bar/club Τι να πω σε μια γυναικα Προσεγγιση σεμιναριο Πως γοητευεις μια γυναικα/γυναικες/κοπελα/κοπελες Σεμιναρια αυτοβελτιωσης/αυτοπεποιθησης Πως αποκταω αυτοπεποιθηση με γυναικες Ευρεση γυναικας/γυναικων Φλερτ (flirt) στο δρομο/bar/club/γραφειο

Μέσα από το Παιχνίδι και συνολικά την περιπέτεια της ανδρικής αυτοβελτίωσης  κάθε άντρας επιδιώκει να πετύχει διαφορετικά πράγματα στην ερωτική του ζωή.

Κάποιος θέλει να δοκιμάσει τα όριά του και να πειραματιστεί για να δει τι γυναίκες και σε τι ρόλο μπορεί να φέρει στη ζωή του.

Κάποιος άλλος αναζητά συνειδητά την ποικιλία και εναλλαγή ερωτικών συντρόφων.

Κάποιος τρίτος ψάχνει να βρει μια ποιοτική σχέση με προοπτική να συναντήσει τη γυναίκα της ζωής του.

Προκειμένου όμως να πετύχεις αυτό που επιθυμείς, όποιο από τα παραπάνω και αν είναι αυτό, δεν μπορείς να το πετύχεις παρά μόνο μέσα από μία ήδη υπάρχουσα κατάσταση αφθονίας.

Πριν αξιωθείς να λάβεις αυτό που επιδιώκεις, δηλαδή, πρέπει η ζωή σου να είναι ήδη γεμάτη ή τουλάχιστον να βρίσκεσαι σε φάση που προσπαθείς να την κάνεις γεμάτη.

Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα οξύμωρα που θα γνωρίσεις στο Παιχνίδι: για να πάρεις αυτό που θέλεις πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν να το έχεις ήδη πάρει.

 

Οι Πεινασμένοι Δεν Θα Τραφούν – Οι Απελπισμένοι Δεν Θα Λάβουν

 

 

Είμαι σίγουρος ότι έχεις ακούσει την έκφραση «τα λεφτά πάνε στα λεφτά» ή την εναλλακτική «οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι».

Αυτοί δηλαδή που είναι ήδη οικονομικά ευκατάστατοι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πολλαπλασιάσουν τα πλούτη τους.

Οι μπασκετμπολίστες που έχουν ήδη ευστοχήσει απανωτά στα τρίποντα ενός αγώνα έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο.

Και αυτοί που ήδη έχουν χαρέμι γυναικών στη ζωή τους έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αυξήσουν τις επιτυχίες τους στο άλλο φύλο σε σχέση με τους περισσότερο «άτυχους» φίλους τους που έχουν 3 μήνες να κάνουν σεξ. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Αν είσαι ένας συνηθισμένος τύπος, μπορεί να σε ξενίζει αυτή η δυναμική. Μπορεί μάλιστα να συμπάσχεις με τους φτωχούς, τους άστοχους μπασκετμπολίστες ή τους άντρες που κάνουν σεξ μία στο τόσο.

Μπορεί ακόμη να νιώθεις ότι είναι «άδικο» αυτοί που ήδη έχουν να συνεχίζουν να έχουν και να αυξάνουν αυτό που έχουν, ενώ όσοι δεν έχουν να συνεχίζουν να μην έχουν.

Σε διαβεβαιώνω ότι η παραπάνω κατάσταση είναι η μόνη φυσιολογική για τον απλούστατο λόγο ότι κάθε παρούσα κατάσταση τροφοδοτεί την κάθε μέλλουσα.

 

Καθετί υλικό, ψυχικό ή συναισθηματικό στη ζωή σου, εκτός και αν το αλλάξεις εσύ συνειδητά και συστηματικά, θα συνεχίσει να αυτοτροφοδοτείται.

Ο πλούτος φέρνει πλούτο.

Η φτώχεια φέρνει φτώχια.

Η στασιμότητα φέρνει στασιμότητα.

Η πρόοδος πρόοδο.

Η νίκη και άλλες νίκες.

Και η ήττα και άλλες ήττες.

Θυμήσου πόσες φορές ήθελες να ολοκληρώσεις εκείνη τη δουλειά, αλλά συνέχεια την ανέβαλες και τελικά δεν την ολοκλήρωσες ποτέ. Γιατί;

 

Γιατί η αναβολή φέρνει αναβολή.

Θυμήσου πόσες φορές μία έγνοια σε έκανε να χάσεις τον ύπνο σου για ένα βράδυ και μετά ακολούθησε σερί αϋπνίας για ολόκληρη την εβδομάδα. Γιατί;

 

Γιατί η αϋπνία φέρνει αϋπνία.

Θυμήσου πόσες φορές σε απέρριψε μία γυναίκα που πλησίασες, και επειδή επέτρεψες να σε επηρεάσει αρνητικά, άρχισες να την πέφτεις σε άλλες γυναίκες δεξιά κι αριστερά στην απεγνωσμένη σου προσπάθεια να «ρεφάρεις» και το μόνο που πέτυχες ήταν να απορρίπτεσαι μαζικά όλο το βράδυ. Γιατί;

 

Γιατί ο αρνητισμός φέρνει αρνητισμό.

Θυμήσου επίσης εκείνες τις φορές που βγήκες βράδυ ψυχικά γεμάτος και αυτάρκης, ευδιάθετος περνούσες ήδη καλά και την έπεσες στην γυναικάρα που έπινε το ποτό της παραδίπλα. Παρότι δεν πήρες κάτι απτό από αυτήν (π.χ. τηλεφωνικό αριθμό) εσύ συνέχισες να πλησιάζεις γυναίκες της αρεσκείας σου αποστασιοποιημένος από το αποτέλεσμα  μέχρι που κατέληξες στο σπίτι σου με μία κλάσης ωραιότερη γυναίκα. Γιατί;

 

Γιατί η αφθονία φέρνει αφθονία.

Η Αφθονία Είναι Κατάσταση του Νου…

Από το τελευταίο παράδειγμα παραπάνω μπορεί να αναρωτιέσαι γιατί σου χρεώνω αφθονία. Γιατί θεωρώ ότι βρισκόσουν σε κατάσταση αφθονίας, τη στιγμή που μέχρι να καταλήξεις με μια γυναίκα σπίτι σου η ενδιάμεση πορεία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα.

Μέχρι να μου «τύχει» η γυναικάρα που τελικά δέχτηκε την πρότασή μου, σκέφτεσαι, έφαγα αρκετές απορρίψεις, ο δρόμος είχε δυσκολίες.

Για να δεις την απάντηση σε αυτό παρατήρησε απλά ότι στην περιγραφή μου δεν ασχολούμαι με τα αποτελέσματά σου, θετικά ή αρνητικά, αλλά με την ψυχολογία μέσω της οποίας εσύ εισέπραττες αυτά τα αποτελέσματα.

Παρατήρησε ότι στην περιγραφή μου ήσουν ήδη γεμάτος, αυτάρκης και ευδιάθετος και συνέχισες να είσαι έτσι ανεξάρτητα από το αν σε απέρριπταν κάποιες γυναίκες ή όχι.

Ο άντρας που ζει σε αφθονία δεν είναι ένας άντρας που όταν βγαίνει από το σπίτι του πέφτουν σέξι γυναίκες πάνω του για να τον κατασπαράξουν, ούτε ένας άντρας που δέχεται καθημερινά στο τηλέφωνό του κλήσεις από 10 διαφορετικές γυναίκες.

Μπορεί κάλλιστα να είναι και αυτό, για κάποιον που έχει εξελίξει την ερωτική του ζωή σε υψηλά επίπεδα, αλλά δεν είναι κυρίως αυτό.

 Η αφθονία, όπως και η στέρηση, είναι κατάσταση του μυαλού και πηγάζει από τη βαθιά εδραιωμένη πεποίθηση ότι μπορείς γενικά να έχεις ακόμη και όταν συγκυριακά δεν έχεις.

Είναι η καλά χωνεμένη αντίληψη ότι ακόμη και αν παροδικά είσαι πεσμένος μπορείς να σηκωθείς.

Ότι ακόμη και αν περιστασιακά περνάς φάση ερωτικής ξηρασίας, έχεις το knowhow για να ανακάμψεις.

Αφθονία τελικά είναι το ισχυρό συναίσθημα και η δυνατή γνώση ότι ξέρεις απέξω κι ανακατωτά τη διαδικασία  επίτευξης αυτού που θέλεις.

Την ξέρεις γιατί την έχεις δοκιμάσει στο παρελθόν. Την είδες στην πράξη. Είδες τι είναι αυτό που λειτουργεί και τι αυτό που δεν λειτουργεί. Πρόκειται για μία κατάσταση ψυχικής ηρεμίας και βεβαιότητας. Είναι σαν να βλέπεις τα πράγματα από πανοραμική θέα. Δεν χάνεσαι πλέον στα μικρά. Δεν πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Ξέρεις τι να κάνεις και πώς.

 

…Που Όμως Διαμορφώνεται Στην Πραγματική Ζωή

Ενώ η αφθονία είναι κυρίως μία νοητική κατάσταση, αυτή δεν μπορεί να κατακτηθεί νοητικά και μόνο.

Παρότι υπάρχουν εργαλεία νοητικής εξάσκησης για να διαμορφώσεις νοοτροπία αφθονίας, τα οποία θα αναφέρουμε σε άλλο άρθρο, δεν είναι αρκετά για να την εμπεδώσεις και να την μετατρέψεις σε τρόπο ζωής και σκέψης.

Αληθινή αφθονία στην ερωτική σου ζωή θα καταφέρεις να αποκτήσεις μόνο μέσα από τον πολλαπλασιασμό των εμπειριών σου με τις γυναίκες.

Θα χρειαστούν εκατοντάδες προσεγγίσεις, δεκάδες απορρίψεις, πάμπολλοι τηλεφωνικοί αριθμοί, πολλά ραντεβού και αρκετές σεξουαλικές περιπέτειες για να χτίσεις το προσωπικό σου ρεπερτόριο εμπειριών και να καταλάβεις πώς να κάνεις τι για να παίρνεις αυτό που θέλεις τακτικά.

Δεν υπάρχει τρόπος να τελείς εν αφθονία με τις γυναίκες χωρίς να έχεις συλλέξει προηγουμένως πληθώρα βιωμάτων σε αυτόν τον τομέα.

Δεν υπάρχει σύντομος δρόμος. Αν αυτό είναι που ψάχνεις, τότε σίγουρα δεν θα το βρεις στο Winners’ Lounge.

Η μαζική δράση είναι ο μόνος δρόμος για να γευτείς την αφθονία και να  γίνεις ο άντρας που θέλεις. Είναι ο μόνος που εμείς γνωρίζουμε.

 

Από τους Dating Coaches του Winners’ Lounge